De adviseurs van Rooi Werkt:

Hanny Brok – Empact advies

“Samen kom je verder”. Als adviseur en coach help ik organisaties en mensen bij het zetten van een volgende stap gericht op een positieve en duurzame ontwikkeling. Mijn werkterrein: adviseren van organisaties over arbeidsparticipatie en andere sociale vraagstukken en coachen van mensen op het gebied van arbeid.

 

 

Corrie Haenen – De wervers, werving & selectie

Mijn kracht ligt in mijn senioriteit en jarenlange ervaring als P&O-er in diverse bedrijven. Sinds 2000 heb ik een werving en selectiebureau, voornamelijk voor financieel administratieve specialisten en P&O adviseurs.

 

 

 

Elske Huijbers – Jong&Studie en 1meter60

“Mensen aan het werk helpen” is voor mij de motivatie geweest om in 2000 Personeel en Arbeid te gaan studeren in Eindhoven. En dit is ook de reden geweest waarom ik in 2013 ben gestart als zelfstandig studiekeuze- en loopbaanadviseur.

 

 

Elli de Rijk – Elli de Rijk Adviseur Employability, Coach 50-plussers

Als coach en adviseur help ik mensen en organisaties om voorbereid te zijn op de arbeidsmarkt van morgen. Ik vind het daarbij belangrijk dat iedereen mee kan en mag doen ongeacht leeftijd en achtergrond. En dat iedereen zijn/haar talenten optimaal kan ontwikkelen en (blijven) inzetten, ook als de organisatie verandert.

Mijn werkterrein: coachen van 50-plussers, adviseren van organisaties over employability en arbeidsparticipatie.